Dezember 3, 2022
Deca-Durabolin

Deca Durabolin is aangehaald als een zeer veelzijdige verbinding in termen van zijn cyclustoepassingen en hoe het kan worden gebruikt. Nandrolon dient als primair een massa winnende verbinding waar snelle en dramatische massale winsten niet vereist zijn, maar in plaats daarvan gestage kwaliteitswinsten worden ervaren door de gebruiker. Velen geven de voorkeur aan dit kenmerk van Nandrolon, vooral in Deca Durabolin vanwege de langere en langzamere werking. Het is een bekend feit dat het menselijk lichaam niet erg goed reageert op snelle gewichtstoename (of het nu door vet of magere spieren is), en als de snelle gewichtstoename die van magere massa is, kan het een zeer moeilijke strijd zijn om deze winst na het einde van een cyclus te behouden, zelfs met de juiste Post Cycle Therapy (PCT) -protocollen en een solide voedings- en trainingsregime. Daarom zijn de cycli van Deca Durabolin in veel opzichten gunstiger voor het lichaam vanwege de daarmee samenhangende snelheid waarmee het lichaam zich naadloos en langzaam kan aanpassen aan deze nieuwe spiermassa die is gecreëerd. Het is niet ongebruikelijk dat snelle en dramatische massabouwers, zoals Anadrol-50, het lichaam schokken en resulteren in bijna volledig verlies van de extra massa aan het einde van de cyclus. Deca Durabolin heeft de neiging om het tegenovergestelde hiervan te bieden, maar het is geenszins een zwakke anabole steroïde en moet niet als zodanig worden behandeld.

Basic-Bodybuilding-Tips-and-Guide-in-Urdu

Andere verbindingen worden vaak gestapeld in Deca Durabolin-cycli om de massatoename te versterken, vaak tijdens bulkcycli. Zoals eerder vermeld, is de meest populaire cyclusstapel in de hele geschiedenis de testosteron / nandrolon / Dianabol-stack die oorspronkelijk is bedacht, ontwikkeld en gepopulariseerd door de bodybuilders van het gouden tijdperk van de jaren zestig en zeventig. Deze specifieke stapel wordt vaak aanbevolen voor alle gebruikersniveaus (beginners, gevorderden en gevorderden), omdat het een tijdloze stapel is die elke gebruiker kwaliteitswinst zal opleveren, ongeacht de ervaring. Vooral een Deca-Durabolin-cyclus moet daadwerkelijk worden uitgevoerd voor cycluslengtes die langer zijn dan gemiddeld. Dit komt door het gebruik van de zeer lange Decanoaat-ester die aan Nandrolon is gehecht, waardoor het medicijn een zeer lange halfwaardetijd en een lange verlengde afgiftetijd heeft. Dientengevolge zullen de optimale maximale bloedspiegels pas enkele weken in de Deca-Durabolin-cyclus worden bereikt. Dit is de reden waarom ‚kickstart‘-verbindingen, zoals Dianabol of Anadrol, vaak worden opgenomen in Deca-Durabolin-cycli, om de gebruiker anabole effecten te bieden, terwijl Deca-Durabolin zich langzaam in het systeem van de gebruiker bouwt. Tegen de tijd dat de kickstartverbinding wordt stopgezet (meestal week 4 – 6), zijn de effecten van Nandrolon volledig van kracht. Een tweede methode om de lange startperiode met Deca-Durabolin te overwinnen, is om de stof vooraf te laden (dit is de gewoonte om in de eerste week van de cyclus de dubbele volledige dosis toe te dienen).

Beginner Deca-Durabolin Cyclus

Beginner Deca Durabolin Cyclus Voorbeeld (14 weken totale cyclustijd)

Weken 1 – 14:

– Testosteron ENANTAAT bij 300 – 500 mg/week

– Deca-Durabolin bij 400 mg/week

Dit is een typische Deca-Durabolin cyclus voor beginners, waarbij de meest minimale verbindingen worden gebruikt terwijl ze nog steeds een effectieve cyclus bieden. Deze cyclus kan worden gebruikt voor het toevoegen van vetvrije massa of als een volledige bulkcyclus. Met de toevoeging van een aromataseremmer om de aromatisering van testosteron onder controle te houden, is het heel goed mogelijk dat deze cyclus ook wordt gebruikt als een snijcyclus tijdens perioden van vetverlies. Zoals men ook kan opmerken, is de typische cyclusduur van deze specifieke cyclus 14 weken. Dit is om tegemoet te komen aan de langzame en gestage werking van Deca-Durabolin, aangezien de gemiddelde gebruiker van een dergelijke cyclus doorgaans pas na ongeveer de 5e week significante winst zalzien . De meeste Deca-Durabolin-cycli hebben de neiging om maximaal 12-14 weken te duren. Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers zich boven deze aanbevolen cycluslengte wagen, maar men moet begrijpen dat dit de kans op negatieve bijwerkingen, verminderde winst en verhoogde potentiële schade aan de HPTA (hypothalamische hypofyse-as) zal vergroten.

bodybuilder taking weights

Gemiddelde Deca-Durabolin Cyclus

Gemiddelde Deca Durabolin Cyclus Voorbeeld (12 weken totale cyclustijd)

Weken 1 – 12:

– Testosteron ENANTAAT op 100 mg/week

– Deca-Durabolin op 600 mg/week

Weken 1 – 4:

– Dianabol op 25 mg/dag

Dit tussenproduct Deca-Durabolin-cyclus introduceert een aantal veranderingen ten opzichte van de beginnerscyclus. De eerste merkbare verandering is de toevoeging van de orale anabole steroïde Dianabol bij 25 mg per dag. Dit is om de cyclus de eerste 4 weken een kickstart te geven, terwijl de nandrolonspiegels langzaam stijgen tot optimale streefwaarden in het lichaam. Tegen de tijd dat de Dianabol wordt stopgezet, zouden de effecten van Nandrolon bijna klaar moeten zijn om te beginnen. De tweede verandering is de verlaging van testosteron tot 100 mg per week, wat een TRT-dosis (testosteronvervangingstherapie) is, die alleen dient om de normale fysiologische functie van testosteron te behouden gedurende een periode waarin endogeen natuurlijk testosteron niet functioneert of onderdrukt wordt. Testosteron is niet bedoeld als een primaire anabole verbinding in deze cyclus en wordt in plaats daarvan gedegradeerd naar een ondersteunende positie. De derde verandering is die van een totale cyclus van 12 weken in plaats van 14 weken. Dit is om aan te tonen dat niet alle Deca-Durabolin-cycli de hoogste lengte van 14 weken moeten hebben, aangezien een cyclus die zo lang is vaak kan leiden tot een verhoogde kans op HPTA-schade.

bodybuilder-pulling-up

Geavanceerde Deca-Durabolin Cyclus

Geavanceerd Deca Durabolin Cyclus Voorbeeld (12 weken totale cyclustijd)

Weken 1 – 12:

– Testosteron ENANTAAT op 100 mg/week

– Deca-Durabolin op 600 mg/week

Weken 1 – 4:

– Anadrol mg/

100is niet veel variatie in deze geavanceerde Nandrolon-cyclus in vergelijking met de tussenliggende cyclus. De enige grote verandering is de toevoeging van de altijd krachtige orale anabole steroïde Anadrol, die dient om deze cyclus strikt alleen een ophopende cyclus te maken. De reden hiervoor is dat Anadrol niet wordt omgezet in oestrogeen , maar toch een aanzienlijke oestrogene activiteit in het lichaam vertoont. Het resultaat is een opgeblazen gevoel en waterretentie die niet kunnen worden aangepakt, en als zodanig past bij een cyclus van ophoping en pure krachttoename. Cycli met verbindingen zoals Anadrol worden doorgaans beschouwd als gericht op geavanceerde gebruikerscycli. Dit komt omdat de functie van Anadrol zeer complex is en vóór gebruik volledig moet worden begrepen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.